Climent Castellví: fill predilecte de Sant Boi

2012 Els Pastorets 006

 

Fa uns mesos el Col·lectiu Teatral Tripijoc (i altre entitats locals) va adreçar una petició a l'Ajuntament proposant el Climent Castellví com a Fill Predilecte de Sant Boi.

El dia de Sant Esteve del 2012, la majoria de nosaltres vam saber, en directe, que l'Ajuntament ho havia acordat, perquè ens ho va anunciar l'alcalde durant la representació dels Pastorets i després fins i tot ho van dir per la tele. 

En Climent Castellví i Guasch és l'actor en actiu més vetarà de Catalunya (amb 96 anys) i continua participant a Els Pastorets de Sant Boi amb entusiasme any rera any. A més e
n Climent també ha participat en recitals de poesia, ha participat com a protagonista en La Passió, ha estat Jesús com a paper més destacat. Tot i la seva qualitat interpretativa, la seva dilatada Felip Derblay 006trajectòria a sobre dels escenaris, el conjunt d'associacions que proposen a en Climent com a Fill Predilecte també han tingut en compte el seu caràcter afable, que sens dubte ha contribuït a que gran part de la població de Sant Boi pogués gaudir d'aquest art que és el teatre. 
 
L'acte oficial d'entrega del títol Honorífic de Fill Predilecte de Sant Boi de Llobregat tindrà lloc el proper 21 de Febrer, dijous, a les 7 del vespre, a Cal Ninyo. No cal dir-ho: esteu tots convidats! Us hi esperem!

Moltes felicitats Climent. Però sobretot, moltes gràcies.

 

 

 

Membre de:

Logo CPC 01-03 Directe sobre fons fosc