Com són avuí dia "Els Pastorets"?

Vídeo promocional produït per l'ajuntament de Sant Boi de Llobregat i presentat el 3 de gener del 2012.

"Els Pastorets de Sant Boi"

pastorets-grup-1Què són els Pastorets?

" Els Pastorets de Sant Boi " és la representació teatral nadalenca que el Col·lectiu Teatral Tripijoc escenifica des de l'any 1980 de manera intinterrumpuda.

És un espectacle còmic per petits i grans en què s'explica, de manera divertida i molt amena, el naixement del nen Jesús i com els Pastors van a oferir-li ofrenes a l'establia. L'escència de l'espectacle, són les divertides situacions que es creen entre pastors i dimonis. Els pastors, amb la missió d'anar a l'establia per adorar al nen Jesús, es trobaran de camí amb alguns dimonis que tenen l'objectiu contrari: impedir que neixi dimonis-grup-1el nen Jesús sigui com sigui! Sort de Sant Miquel i Sant Gabriel sempre estaran atents dels pobres pastors i de les malifetes que puguin fer els domonis...

Les rialles estan garantides, i la proximitat amb els personatges, buscant la complicitat del públic en tot moment. El pernil i el vi que sortegem a la mitja part..., no està garantit. Però si no compren un número pel sorteig, de segur que no se l'endú a casa!

Qui fa "Els Pastorets de Sant Boi"?

El Col·lectiu Teatral Tripijoc du a terme aquesta representació gràcies a la col·laboració i aportació de molta gent amateur i public01desinteresada, rep l'esforç de grans i petits. Gairebé una quarentena d'actors, de totes les edats i condicions! Però igual d'importants són la vintena de persones que està darrera i davant de l'escenari: llums, maquillatge, tramioa, so, entrades, acomodadors, apuntadors, les mames i papes que vesteixen i distreuen la canalla, els que agafen als actors quan cauen pel forat de l'escenari, el nen jesús acabat de nèixer (no, no és de mentida!!) ... Molta gent!

Som una gran familia, que no concep un Nadal, sense uns "Pastorets de Sant Boi". Així de fàcil.

entranyes 01Fitxa tècnica:

Nom de l'espectacle: Els Pastorets de Sant Boi
Organitza: Col·lectiu teatral Tripijoc

Text: L'Estrella de Nadal (versió lliure)
Autor del text: Rafel Anglada i Josep C. Tapias.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges antigues:

historia-1 historia-5

historia-2 historia-3 historia-4 historia-6

Membre de:

Logo CPC 01-03 Directe sobre fons fosc