Fa uns mesos el Col·lectiu Teatral Tripijoc (i altre entitats locals) vam adreçar una petició a l’Ajuntament proposant que en Climent Castellví fos nomenat Fill Predilecte de Sant Boi.

El dia de Sant Esteve del 2012, la majoria de nosaltres vam saber, en directe, que l’Ajuntament ho havia acordat, perquè ens ho va anunciar l’alcalde durant la representació dels Pastorets. Després se’n van fer ressò alguns mitjans, fins i tot ho van dir per televisió.

En Climent Castellví i Guasch és l’actor en actiu més vetarà de Catalunya (amb 96 anys) i continua participant a Els Pastorets de Sant Boi amb entusiasme, any rera any. Durant la seva dilatada trajectòria sobre els escenaris, destaca el paper de Jesús, protagonista de La Passió. A més en Climent també ha participat en recitals de poesia.Tot i la seva qualitat interpretativa, el conjunt d’associacions que proposen en Climent com a Fill Predilecte també han tingut en compte el seu caràcter afable, que sens dubte ha contribuït a que gran part de la població de Sant Boi pogués gaudir d’aquest art que és el teatre.

L’acte oficial d’entrega del títol Honorífic de Fill Predilecte de Sant Boi de Llobregat tindrà lloc el proper 21 de Febrer, dijous, a les 7 del vespre, a Cal Ninyo. No cal dir-ho, hi esteu tots convidats! Us hi esperem!

Moltes felicitats Climent. Però sobretot, moltes gràcies.