UN HOME QUE NOMÉS VOL ESTAR TRANQUIL

FUM, FUM, FUM!

Jordi Sànchez

Sitcom escrita per Jordi Sànchez (co-autor amb Joel Joan de la mítica sèrie “Plats Bruts” emesa per TV3).

Un home que nomes vol estar tranquil. No desitjar res i no tenir cap fita son els seus objectius. Una mare que beu i que crida i que culpa a tothom del seu propi fracàs. Un fill que confon l’èxit amb la popularitat i les hipoteques amb el matrimoni.

Una dona que lluita amb el temps i dos esporuguits que s’apleguen per fer-se companyia. Relacions humanes. Matrimonis, pares, fills, cosins i nebots. Una família que es troba per Nadal, com sempre. Els costums, les tradicions i el pànic als canvis. Els errors, els torrons, els galets i la vida. El pa de cada dia. Una comèdia…

Representacions:

– 1 de juny del 2011.
– 22 d’octubre del 2011.

Nom: Fum, fum, fum
Autor: Jordi Sànchez
Equipament:
Llum i so
Altres: Consultar

Jordi Sánchez – Barcelona, 1964

Després de llicenciar-se a l’Institut del Teatre de Barcelona va fundar, juntament amb un grup d’actors amics, les companyies teatrals “Krampack, SL” i “L’avern produccions”, de les que va formar part durant deu anys, i amb les que va escriure, interpretar i produir diverses obres de teatre i dues sèries per a la televisió: “L’un per l’Altre” i “Plats bruts”. Dos dels seus textos es van portar al cinema: Excuses i Krampack. Algunes de les seves obres teatrals han estat estrenades, a més de a Barcelona i Madrid, a Londres, Xile, Buenos Aires, Montevideo, Caracas, Porto, Suècia, Noruega i Dinamarca.

En 2002 Plats bruts va guanyar el Premio Ondas a la millor sèrie de televisió. En 2003 va rebre el premi MAX de les Arts Escèniques com a Millor autor per Kràmpack i també el Premi de la Crítica de Barcelona. “Fum, fum, fum” va ser estrenada el novembre de 1997 al Teatre Romea.

 

 

Raquel – Dolors Daura
Mateu – Benet Puig
Arnau – Dani Carrillo
Beth – Clara Cobo
Juani – Aina Glahn
IgnasI – Ricard Gomicia

 

 

Escenografia i llums – Francesc i Joan Pujadas
Regidors i attrezzo – Laura Daura, Laura Marín i Joan Gallach
Ajudants d’escena – Joan Gallach i Joan Pujadas
Seguiment d’escenes – Gemma Olius, Laura Daura i Maria Martí
So – Maria Jordana i Andreu Sànchez
Ajudants de sala – Joan Vives i Víctor Miró
Col·laboren – Helena Aguilera i Anna Salvà
Disseny gràfic – Circular Square

Direcciò – Ignasi Jordana